Vial

Lege gesteriliseerde en steriel afgesloten vials met rubber dop (emty sterile vial). Wilt u een vial kopen? Zie hieronder de beschikbare lege steriel vials.

Vials zijn glazen flesjes die steriel afgesloten zijn tegen bacteriën van buiten af. De Vials die wij aanbieden zijn gemaakt van helder glas. Dit omdat je dan goed kunt zien wat de inhoud is.
De flesjes kunnen opslag bieden voor verschillenden componenten.

De Vials die wij aanbieden zijn type 1 borosilicaat geassembleerd met butyl stop. Een butyl stop is een rubberen drop die de vial luchtdicht en steriel afsluit. De vloeistof kan er d.m.v. een naald ingebracht worden. Naalden zijn ook bij ons verkrijgbaar, bekijk hiervoor onze categorie Insuline spuiten.
Vials zijn beschikbaar met verschillende kleuren aluminium dopjes. Dit is makkelijk om vials te vullen met verschillende vloeistoffen en uit elkaar te houden d.m.v. de gekleurde top. Sterilisatie wordt uitgevoerd in een door de FDA gekeurd faciliteit. Geassembleerde Vials zijn steriel en vrij van endotoxinen en voldoen aan de wettelijke eisen. 

Lege vial

Een lege vial kan bijvoorbeeld gebruikt worden om een substantie zoals Melanotan, HCG en andere peptides te verdelen in lege vials. Ook voor HCG diteet kuur heb je een lege vial nodig. Dit om de HCG vloeistof te kunnen aanmengen met anti-bacterieel water en deze vervolgens te verdelen over insuline spuiten. In het kort water voor injecties kun je in de lege vials preparen.

De vials die je bij ons kunt bestellen zijn in de formaten:
Lege Vial 2ml: Nek breedte 13mm
Lege Vial 5ml: Nek breedte 20mm
Lege Vial 10ml: Nek breedte 20mm 

De kleuren van de aluminium dop die wij leveren kunnen afwijken van de afbeeldingen op de website.